Bigjoy Sports Arginine Powder 120 Gr

Aroma:
  • 270,00 TL

StoktaVAR
Son Kullanma Tarihi:30/11/2025
Besin Bilgileri
Porsiyon Büyüklüğü:5 Gr (1 Ölçek)
Porsiyon Sayısı:24
Her Porsiyon İçin Miktar
Enerji 0 kj/kcal
Protein 0 g
Yağ 0 g
Karbonhidrat 0 g
L-Arginine 5000 mg
Kullanım Bilgisi:Bir porsiyonu (1 kaşık / 5g) 250 ml su ile karıştırınız.Antrenman öncesinde,yemek aralarında veya yatmadan önce tüketebilirsiniz
  • Her Porsiyonda
    5000 mg L-Arginine
  • Her Porsiyonda
    0 Gr Yağ
  • Her Porsiyonda
    0 Gr Şeker
Hedef
  • Kas Yapılanması
Kullanım Zamanı
  • Antrenman Öncesi
  • Yatmadan Önce
Fiyat Performans
  • Servis Sayısı: 24
  • Servis Maliyeti: 11,25 TL
Bigjoy Sports Arginine Powder 120 Gr Detaylı Açıklama

Ürün Bilgisi

Arjinin sporcuların özellikle antrenman öncesinde kullandığı, her preworkout ürünün içerisinde bulunan en önemli maddedir. BIGJOY® %100 Arginine Powder, Türkiye’de ilk defa arjinini saf halde sunar. Bir ölçeğinde 5000 mg saf arjinin içerir. Tek ölçeğindeki bu miktar, tüm pre-workout ürünlerindeki arjinin miktarından fazladır. 

Arjinin, özellikle antrenman öncesinde performans artışı için kullanılan yarı esansiyel bir amino asittir. Arjinin, nitrik oksit seviyesinin yukarı taşınmasını sağlayarak kan dolaşımını artırır, kaslarınıza daha fazla besin, oksijen ve glikoz gider. Bu sayede antrenman içerisinde daha yüksek performans sergileyebilirsiniz. Daha yüksek pump hissi oluşur. Kaslarınız daha fazla yakıt aldığı için antrenman sırasında yıpranan kasların onarımı ve gelişimi hızlanır. Bu özelliklerinden dolayı tüm preworkout ürünlerinin içerisinde bulunur. Arjinin'in ayrıca bağışıklık sistemini desteklediğine yönelik araştırmalar da bulunmaktadır.    

Arjinin nitrik oksit seviyelerini yükseltme yeteneği, erektil disfonksiyon (iktidarsızlık) yaşan erkeklere yardım eder. Nitrik oksit ereksiyonun sağlanması için elzem bir bileşendir. Miktarının artması, ereksiyona ulaşmayı kolaylaştırır.  

BIGJOY® %100 Arginine Powder, aroma içermediği için kullandığınız her takviyenin içerisine ekleyebilir ve kendi formülünüzü yaratabilirsiniz. Örneğin antrenman öncesinde BCAA mı kullanıyorsunuz? İçerisinde arjinin ekleyerek onu bir preworkout ürününe çevirebilirsiniz.  

Nasıl Kullanılır?
Bir porsiyonu (1 kaşık / 5g) 250 ml su ile karıştırınız.Antrenman öncesinde,yemek aralarında veya yatmadan önce tüketebilirsiniz
Üye Yorumları

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Facebook Yorumları