BigJoy Sports Caffeine Plus Taurine 100 Kapsül

  • 330,00 TL

StoktaVAR
Son Kullanma Tarihi:30/09/2026
Besin Bilgileri
Porsiyon Büyüklüğü:1 Kapsül
Porsiyon Sayısı:100
Her Porsiyon İçin Miktar
Enerji 1kcal
Yağ 0,0g
Doymuş Yağ 0,0g
Karbonhidrat 0,0g
Şeker 0,0g
Protein 0,0g
Tuz 0,0g
Kafein 200mg
Taurin 200mg
Kullanım Bilgisi:Günde 1 kapsül olmak üzere antrenman öncesinde alınız. Kahve ile birlikte tüketmeyiniz.
  • Her Porsiyonda
    200mg Kafein
  • Her Porsiyonda
    200mg Taurin
Hedef
  • Kas Yapılanması
  • Kas Onarımı
  • Enerji
Kullanım Zamanı
  • Antrenman Öncesi
Fiyat Performans
  • Servis Sayısı: 100
  • Servis Maliyeti: 3,30 TL
BigJoy Sports Caffeine Plus Taurine 100 Kapsül Detaylı Açıklama

Bigjoy Kafein Nedir?

Bigjoy Caffeine, her kapsülde 200 mg kafein içeren besin takviyesidir. Kafein ihtiyacını karşılamanın pratik alternatifidir. Her kapsülde 1 fincan filtre kahveden daha fazla kafein içerir (1 fincan filtre kahve 150-200 mg kafein içerir).

Peki kafeini hap olarak almanın avantajları nelerdir? Öncelikle diğer kahve kaynaklarına göre çok daha ekonomiktir. Çantanızda, vitamin kutunuzda kolaylıkla taşıyarak istediğiniz yerde istediğiniz anda tüketebilirsiniz. Üstelik şeker ve yağ içermediği için beslenme programınızı bozmaz. Formu itibari ile hızlı ve kolay emilir.  

Kimler kullanabilir?
Kafeinin en bilinen faydası uykusuzluk ve yorgunluk halini azaltması ve dikkati artırmasıdır. Bu yüzden özellikle iş yerinde çalışanlar ve öğrenciler tarafından sıklıkla kullanılır. Örneğin öğle yemeğinden sonra bastıran uyku hali ile mücadele etmek için, mesaiye kaldığınızda daha efektif çalışmak için ya da sınavlara çalışırken bilişsel performansı artırmak için kullanabilirsiniz.

Kafeinin sadece bilişsel değil, fiziki performansı artırdığına dair de çok güçlü kanıtlar bulunmaktadır. Kafein antrenmanda aerobik ve anaerobik performansı arttırmaya yardımcı olabilir. Bu da daha fazla set ve tekrar sayısı, daha yüksek ağırlıklar ve dayanıklılık sporlarında örneğin bisiklet ya da koşuda daha uzun mesafeler demektir.

Kahve ayrıca bazal metabolizma hızını arttırmaya yardımcı olabilir. Metabolizma hızının artması demek daha fazla kalori ve daha çok yağ yakımı anlamına gelir.

Nasıl kullanılır?
Spor ile kullanacaksanız antrenmandan 30 dakika önce, yorgunlukla mücadele etmek için kullanacaksanız kahve tüketme ihtiyacı hissettiğiniz zaman 1 kapsülü 1 bardak su ile tüketebilirsiniz.

Nasıl Kullanılır?
Günde 1 kapsül olmak üzere antrenman öncesinde alınız. Kahve ile birlikte tüketmeyiniz.
Üye Yorumları

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Facebook Yorumları